«Годі спати!» – скажуть вінничанам «Гайдамаки» 6 квітня

Тема у розділі 'АФІША', створена користувачем fann, 4 кві 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. fann

    fann Новий учасник

    У суботу, 6 квітня, в рамках весняного туру на підтримку свого нового альбому «Годі спати!» у Вінниці в клубі «Royal Pub» виступить легендарний український гурт «Гайдамаки».
    Запис альбому, який вийде вже дуже скоро, зроблено у Варшаві на МедіаСтудіо у відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким Гайдамаки вже співпрацювали у 2009 році.
    До альбому долучилося чимало гостей, таких, як іспанці CHE SUDAKA, відомі британські рейвери APOLLO 440, польський реггі-виконавець Каміл Беднарек, сербський співак, колишній вокаліст No Smoking Orchestra Еміра Кустуріци Dr Nelle Karajlic, українка Каша Сальцова, майстер горлового співу з Сибіру тувинець Альберт Кувезін, канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші цікаві артисти.
    Як в альбомі, так і в концертному виконанні, «Гайдамаки» обіцяють шанувальникам якісно нове звучання, ще більше драйву та рокового натиску, який гармонійно поєднується з народними українськими та балканськими мотивами, створюючи неповторну атмосферу сміливої, але виваженої суміші музичних стилів.
     
  2. Mira

    Mira Новачок

    Прикольно;)
     
Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

Твітнути