А какие у вас планы на апокалипсис?)

Тема в разделе "Флудилка, курилка, буха...", создана пользователем Fergy, 6 ноя 2012.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Fergy

    Fergy New Member

    Я наткнулся на одном из сайтов (https://xvatit.com/noukhau) на интересную инфу оказывается сегодня ровно 45 дней до таинственной даты 21.12.2012 которая уже успела обрасти разными историями, слухами, домыслами и фантазиями. А как вы думаете что произойдет в этот день и произойдет ли что то вообще? Кто чем будет заниматься в этот день, у кого какие планы?)

    [​IMG]
     
  2. xrayspirt

    xrayspirt New Member

    Хм. Навіть не знаю. Але це мабуть буде гарний день. Останній робочий день тижня. На годину меньше працювати потрібно) А може й не потрібно буде працювати) Але так як у нас часом світло на роботі пропадає, то "кінець світу" у нас можливий, і вже неоднократно був))) А якщо день буде нормальним то віззьму пивка по дорозі додому і сяду з дружиною та й фільм якийсь подивимось. Ну або на кінець світу подивимось, якщо буде)
     
  3. xrayspirt

    xrayspirt New Member

    А по факту, я думаю, що серед деяких людей може бути паніка. Думаю, що кінця світу не буде, але деякі люди себе так налаштували, що вони самі собі влаштують кінець світу..
     
  4. Fergy

    Fergy New Member

    і чомусь мені здается що більшість таких людей буде з Америки) там люди більш схильні до стадного инстинкту
     
  5. xrayspirt

    xrayspirt New Member

    І мені так здається)
     
  6. Fergy

    Fergy New Member

    в цікавий ми час живемо вам не здаєтся?)
     
  7. xrayspirt

    xrayspirt New Member

    В цікавий) Але таких кінців світу вже було достатньо, ще баба моя розказувала, що колись говорили. О, кінець світу.. Каже посідали, чекають, коли ж він настане. Не настав ні разу) То тоді люди затуркані були, вірили всьому. А тепер половина американців такі. Вірять всьому. Та і наші не сильно відстають) Цікавий час...
     
  8. Enter

    Enter Админ

    Чим чим, робочий день це. Чи Ви думаєте в честь такого дня відмінять навчання в вузах і зроблять вихідний на підприємствах. :D
     
  9. Enter

    Enter Админ

    Я наприклад як Ваша бабця в обід перекусю, посиджу трохи відпочину почекаю (а то раптом кінець світу а я втомлений) тай далі працювати.
     
  10. Fergy

    Fergy New Member

    може на це впливає якість освіти, бо наскільки я знаю то в америці вона залишае бажати кращого а той час коли наші бабусі навчалися просто довго не вчилися бо йшли працювати...
     
  11. xrayspirt

    xrayspirt New Member

    І рівень освіти, і не було доступу до інформації, а просто переварювали все, що напишуть в газеті чи десь хтось розкаже. І всьому вірили. А в Америці просто є дуже розумні люди і багато дуже тупих, які живуть щоб їсти, спати, і в туалет ходити. В нас також є, але меньше, мені здається. От такі тупі не здатні використовувати свій мозок для того, щоб думати. Ці люди - цільова аудиторія для жовтої преси, фільмів без смислу а тільки зі спецефектами, телешоу, вони у все це вірять... От так і живемо, що на таких тупих заробляють своїми видуманими "сенсаціями" інші люди. Щось я від теми відйшов) На філософію пробило)
     
  12. Fergy

    Fergy New Member

    ничого страшного) я сам люблю над таким поміркувати, та и корисно іноді вислухати чіюсь думку, дякую
     
    xrayspirt нравится это.
  13. xrayspirt

    xrayspirt New Member

    і тобі дякую)
     
  14. buxus999

    buxus999 New Member

    Пережили этот день? Слава Богу, живем дальше!
     
  15. Olivi

    Olivi Member

    Купить большой телескоп тут и буду смотреть как взрывается земля.
     
  16. Olivi

    Olivi Member

    Записаться на тест-драйв в
    finova, говорят что там можно Ягуар протестовать. Так что вот.
     
Статус темы:
Закрыта.

Поделиться этой страницей

Tweet