Депутати не дають спокою українським водіям

Тема в разделе "Авто, мото и вело", создана пользователем 100ker, 30 янв 2014.

  1. 100ker

    100ker New Member

    Натрапив на дещо цікаве. Таке враження, що вони в паралельному просторі живуть, і в країні нічого не відбувається.

    Верховна Рада готова в черговий раз повернутися до закону про автоматичну фіксацію порушень ПДР.

    [​IMG]

    За інформацією порталу Верховної Ради України, на розгляд депутатів знову внесений законопроект № 4046, який повністю повторює внесений раніше і прийнятий на голосуванні 16 січня законопроект про «листи щастя». Нагадаємо, що 28 січня Верховна Рада погодилася скасувати вже діючий закон 723 -VII .

    Законопроект про «листи щастя» пропонує ввести автоматичну фіксацію таких порушень, як перевищення швидкості, проїзд на заборонний сигнал світлофора, рух по тротуарах або пішохідних доріжках, виїзд на зустрічку, а також неправильний проїзд залізничних переїздів.

    Після фіксації порушення міліція встановлює особу громадянина, на якого зареєстровано транспортний засіб. Йому відправляється постанова про адміністративне правопорушення, штраф слід сплатити протягом 10 днів з дня отримання «листи щастя ». Якщо людина не згодна з такою постановою, у неї є 10 днів з моменту отримання протоколу для того, щоб довести свою невинність у суді. Якщо власником автомобіля є юридична особа, керівнику підприємства буде направлено запит для встановлення особи співробітника, який перебував за кермом у момент вчинення правопорушення, після чого даній особі буде направлено «лист щастя».
     

Поделиться этой страницей

Tweet