Комунізм - загроза миру та здоров'ю?

Тема у розділі 'Політика, бізнес, економіка', створена користувачем Наталі, 10 гру 2009.

  1. Наталі

    Наталі Новачок

    Комунізм можна порівняти з хворобою, яку не можливо вилікувати пігулками та уколами. Це неначе злоякісна пухлина, котру треба видаляти хірургічним шляхом.
    То може треба законодавчо заборонити пропаганду комунізму та використання будь-якої радянської символіки в Україні, щоб не допустити повторення злочинів комунізму, зокрема, Голодомору 1932-1933 років? Засудити комуністичну ідеологію як людиноненависницьку, подібно до того, як у світі було засуджено ідеологію нацизму?
     
    Raft подобається це.
  2. андрей

    андрей Частий гість

    нацизм і комунізм різні речі тільки дурні їх порівнюють ,
    а забороняти ідеологію неможна ми ж демократична країна ,
    просто потрібно показувати народу скільки горя принесла така чума як комунізм ! Підкреслюю комунізм і правління а не народ СССР !!!!!8)
     
  3. yurik007

    yurik007 Частий гість

    не згоден з вами обома. Комунізм це лише ступінь у розвитку нації і держави. Було багато чого хорошого і так само і поганого, але факт в тому, що ми до комунізму не повернемось в найближчі декілька сот років. Ідеї комунізму фактично можна втілити в життя, але не при наших технологіях, адже від них залежить багато чого.
    Ще я хотів би сказати, що хоч були і репресії і тому подібне, але ми не можемо судити цього, адже тоді були інші часи, інші люди і інще становище. Повірте мені - проливати кров нелегко, і що ви думаєте, той же Сталін робив це заради забави? В цьому була певна необхідність, тримати разом таку велику територію з різними людьми - дуже нелегко... а ще була загроза війни, політичні ігри - багато чого - не все так просто і всього нам ніколи не збагнути. Тут немає ні чорного, ні білого, це був певний баланс, певний етап, який ми мали пройти - вчинки, на яких ми маємо вчитись.

    Я нікого не захищаю, але нікого і не засуджую, і ніхто не має права судити - треба все це прийняти як належне, і навіть якби я потрапив у минуле, знаючи, що буде в майбутньому, я б нічого не міняв. Один непевний крок і... катастрофа, хто зна що нас чекало б, якби все було по іншому.
     
  4. андрей

    андрей Частий гість

    повныстю згоден 8)
     
  5. Raft

    Raft Адмін Команда форуму

    Нацим і комунізм звичайно різні речі, але вони поряд ходять.

    Самі по собі ідеї комунізму з одного боку непогані, але утопічні, а засоби які вокристовувались для досягнення цілей - антилюдські.

    Це історія, і я радий що це так!

    А взагалі скажу просто - я ненавиджу комунізм!
     
  6. L@na

    L@na Новачок

    Чомусь пам`ятаю як 1 вересня на першому уроці в першому класі вчителька нам впевненно говорила, що вона мабуть ні, а ми будемо жити при комунізмі і ми вірили... Як з часом все змінються
     

Поділитися цією сторінкою

Твітнути