Помогите с выбором труб для водопровода

Тема в разделе "Мебель и все для дома", создана пользователем Кыцюня, 23 ноя 2015.

  1. Кыцюня

    Кыцюня New Member

    очень нужен совет! Купили частный дом, делаем сейчас ремонт и возникла необходимость полностью менять водопровод. Друзья советуют покупать полипропиленовые трубы, вроде как и надежно и недорого... но хотелось бы услышать еще отзывы, может кто подсказать?)
     
  2. Enter

    Enter Админ

    Згоден з вашими друзями. Але раджу пошукати інформацію про них (як я робив в сій час), адже ціни на них коливаються від 16 до 300 грн (в залежності від багатьох факторів). В нас якщо я не помиляюсь, в основному продають: Німеччина, Польща, Турція, Україна ну і Китай. Головне щоб труби і фітінги були одного виробника.
    В розрахунок не забувайте взяти їх утеплення.

    Приклад на що потрібно звернути увагу
    У квартирі внутрішній перетин поліпропіленової підводки повинно бути не менше, ніж внутрішній перетин стояків. При виборі врахуйте, що товщина стінок у поліпропілену більше, ніж у сталевий водопровідної труби. Для хрущовок і будинків пізнішої споруди зазвичай береться труба із зовнішнім діаметром 26 мм, для сталінок - 32.
    •У приватному будинку двотрубна або однотрубна розведення робляться трубами діаметром 32-40 міліметрів. Врізати радіатори в розводку можна трубою діаметром 20 або 26 міліметрів.
     
    Последнее редактирование: 23 ноя 2015
  3. ооо, не в мене одного це актуальна тема... я шукав по інтернет-магазинами, і знайшов що по ціні в принципі доволі дешево, і унизу написано ще вони можуть слугувати більше 40 років https://e-klimat.ua/truby-i-armatura/truby/polipropilenovye-truby/ , як на мене це дуже непоганий термін. І я теж чув багато гарних відгуків про поліпропіленові труби, так що мабуть варто ставити))
     

Поделиться этой страницей

Tweet